Home » Peli Storm cases

Peli Storm cases

Peli storm cases

Als je voor kwaliteit kiest, dan kies je voor de Peli storm cases. Peli werd in 1976 opgericht en hield zich aanvankelijk bezig met het produceren van Peli cases die vrijwel onverwoestbaar waren. Echter, het succes van de Peli koffers was groter dan de onderneming aanvankelijk had gedacht. Hierdoor werden er meer mogelijkheden opengelegd om uit te breiden, en deze kans heeft Peli zeker met beide handen aangepakt. Zo kan je nu bij Peli ook terecht voor onder meer koelboxen, hoofdlampen, rugtassen en zaklampen. Uiteraard staat het merk garant voor de hoogwaardige kwaliteit van alle producten die Peli levert.

Maatwerk Peli storm cases

Peli storm cases zijn te bestellen in de meest uiteenlopende modellen, van kleine modellen en medium modellen tot bijzonder grote exemplaren. De Peli storm cases worden geleverd inclusief een levenslange garantie vanuit de fabriek, waardoor je altijd de zekerheid hebt dat de kwaliteit hoog en duurzaam is. De binnenzijde van de Peli storm cases is voorzien van een foam vulling. Deze kan gemakkelijk worden aangepast op de inhoud. Dit betekent dat je met de Peli storm cases eigenlijk altijd kiest voor een maatwerk koffer die de inhoud perfect beschermt tegen de meest uiteenlopende vormen van impact.

Voor de meest uiteenlopende doeleinden

De Peli storm cases zijn heel eenvoudig naar wens in te richten. Dit brengt natuurlijk als voordeel mee dat deze koffers van Peli gebruikt kunnen worden voor de meest uiteenlopende doeleinden. De koffers zijn dan ook goed geschikt voor privégebruik, maar met name ook uitstekend voor gebruik op professioneel niveau. Niet voor niets zijn veel werkbussen voorzien van een Peli storm case. In ieder ontwerp kan je de ruime ervaring van het merk terugvinden. Met een Peli storm case haal je altijd een mis van kwaliteit en duurzaamheid in huis die je bij geen enkel ander merk terug zal vinden.

Een breed assortiment

Uiteraard kan je bij Peli-Koffers de meest uiteenlopende Peli koffers bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Echter, ons assortiment is breder dan dat. Zo bieden wij ook diverse andere producten van Peli, waarvan de kwaliteit altijd een absolute garantie is. Kijk gerust eens verder in ons online aanbod.