Home » Peli hoofdlamp

Peli hoofdlamp

Peli hoofdlamp

De Peli hoofdlamp is de ideale tool voor iedereen die in donkere ruimten moet werken. Hoofdlampen werden vooral bekend door het gebruik door mijnwerkers, echter, in steeds meer branches wordt gebruik gemaakt van de Peli hoofdlamp. Zo kan deze hoofdlamp ook uitstekend helpen om goed zicht te hebben aan de onderzijde van een auto of bijvoorbeeld aan de binnenzijde van een machine. In veel situaties kan extra licht helpen, maar is er geen mogelijkheid om een zaklamp in de hand te houden. De Peli hoofdlamp biedt dan de oplossing.

Handsfree aan de slag met de Peli hoofdlamp

De Peli hoofdlamp zorgt voor een goede dosis licht zonder dat je hiervoor iets in de hand hoeft te houden. De Peli hoofdlamp kan gemakkelijk met de band om het hoofd worden geplaatst en blijft goed op de plaats zitten voor een optimaal zicht. Echter, er is ook een speciale band voor het aanbrengen van de Peli hoofdlamp om een veiligheidshelm. De hoofdlamp is licht van gewicht, waardoor je er absoluut geen last van hebt tijdens het gebruik. De lichtopbrengst van de Peli hoofdlamp is ook aanzienlijk, namelijk 72 lumen. Ook aan de zuinigheid is gedacht. De Peli hoofdlamp werkt met drie triple-A batterijen en houdt het dan vijftien uur vol.

Zeer veilig in gebruik

Peli zou natuurlijk Peli niet zijn als er geen optimale aandacht is besteed aan de veiligheid van het product. Zo is de Peli hoofdlamp explosieveilig. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van drie standen, namelijk de lage lichtopbrengst, de hoge lichtopbrengst en de knipperfunctie, welke ervoor zorgt dat je goed zichtbaar bent in het donker. Dit is een hoofdlamp waar je in iedere situatie op kan vertrouwen. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor de praktische, betrouwbare en duurzame producten van Peli.

Ontdek ons complete Peli assortiment

Peli-Koffers heeft een zeer breed en gevarieerd assortiment Peli artikelen, waaronder natuurlijk ook de onverwoestbare Peli cases. Neem gerust eens een kijkje in ons brede online aanbod en laat je verrassen door de mogelijkheden. Uiteraard kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer je interesse hebt in meer informatie of advies.