Home » Peli cases micro

Peli cases micro

Peli cases micro

Zoek jij naar de ideale opbergmogelijkheid voor je kleinste belangrijke eigendommen? Dan zijn de Peli cases in micro formaat de ideale optie. De micro modellen van Peli zijn speciaal bedoeld voor het veilig opbergen en/of vervoeren van kleine objecten. Hierbij valt onder meer te denken aan smartphones, MP3-spelers, sieraden en USB-sticks. Het handzame formaat van de Peli cases micro zorgt ervoor dat je deze gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Zo kunnen de Peli koffers in micro formaat ook uitstekend worden gebruikt voor de presentatie van kleine producten op locatie. De micro koffers van Peli kunnen representatief en professioneel ingericht worden.

De Peli cases micro voor kleine kostbaarheden

De Peli cases in Micro formaat zijn een goede keuze om kostbaarheden veilig in op te bergen. De buitenkant van de kleine opbergkoffertjes is zo sterk dat het bijna niet voor mogelijk te houden is voor een dergelijk kleine case. Toch is de fabrikant zo zeker van de sterke kwaliteit dat je maar liefst een leven lang garantie krijgt op de Peli cases, ook op de modellen in micro formaat. Onder de Peli cases micro zijn diverse afmetingen te vinden, zoals bijvoorbeeld een breedte van een kleine 15 centimeter of een ruime 17 centimeter. Daarnaast zijn er ook diverse modellen beschikbaar, zodat je dit gemakkelijk kan aanpassen op de inhoud die je erin wilt stoppen.

Ook voor in je reguliere tas

Ga je op vakantie en wil je diverse kostbaarheden veilig meenemen? Dan is de Peli koffer in micro formaat natuurlijk ook erg geschikt. Er wordt op luchthavens en bij bussen toch vaak wat grof omgegaan met je bagage. Gelukkig kan je al je kostbaarheden optimaal beschermen tegen deze manier van omgaan met jouw eigendommen door juist deze zaken in een Peli case in micro formaat te stoppen. Het micro formaat kan gemakkelijk in een tas of grotere koffer worden gestopt en biedt daar voortdurend de beste bescherming aan de inhoud.

Ook voor grotere formaten

Uiteraard ben je bij ons niet alleen welkom voor de Peli cases in micro formaat, maar ook voor de Peli koffers in groter formaat, zoals de klein, medium of groot. Natuurlijk kan je alle producten van Peli in ons ruime assortiment bekijken.