Home » Over Peli-koffers

Wie zit er achter Peli-koffers.nl

Wij zijn sinds 2001 de specialist op het gebied van bedrukte- , onbedrukte peli producten.

In www.peli-koffers.nl vindt u een duidelijk overzicht van de diverse peli cases die wij aanbieden en, niet onbelangrijk, wat nu de werkelijke kosten zijn om een aantal peli cases te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo.

peli-koffers.nl is een onderdeel van Lavista Relatiegeschenken B.V. Relatiegeschenken specialist in de breedste zin van het woord met een zeer divers en aantrekkelijk assortiment met concurrerende prijzen.

In onze showroom in Tiel staan wij u graag persoonlijk te woord, onder het genot van een kopje koffie en bepalen samen met u wat het juiste relatiegeschenk is voor uw bedrijfstak.  Uiteraard kunt u ons ook per email bereiken of per telefoon:

Onze slogan is: "Persoonlijke aandacht telt!" de persoonlijke aandacht met u, de klant, staat bij ons dus ook hoog in het vaandel.

 
John Lazet
John Lazet

Als er iemand ervaring heeft in deze branche is het John. Hij loopt al 20 jaar mee met nog steeds dezelfde drive: de klant moet tevreden zijn!

 
Boukje Vink
Boukje Vink

Boukje is één van onze kanjers die weet waar ze over praat omdat zij inmiddels een jarenlange ervaring heeft op het gebied van relatiegeschenken.

 
Wesley Krebaum
Wesley Krebaum

Wesley heeft er enorm veel plezier in om van u een tevreden klant te maken. Uw bestelling is bij hem in goede handen.

 
Stage bij Lavista
Stage bij Lavista

Lavista heeft inmiddels een goed naam opgebouwd als het gaat om stageplaatsen. Al diverse jongelui zijn bij ons enthousiast gemaakt voor beroepen als commercieel medewerker binnendienst of medewerker marketing. Dus: Ben je geïnteresseerd in een stageplek bij Lavista? Stuur een mail met je CV en een motivatiebrief naar boukje@lavista.nl